Fra Yosemite til Sequoia National Park

Efter en kølig nat på campingpladsen lidt uden for Yosemite var vi klar til afgang. Turen gik i dag mod Sequoia national park hvor vi skulle overnatte. Turen var stille og rolig og vi fik oplevet de lange lige Amerikanske highways. Dette gav også mulighed for at Simon kunne kører, og det gik så fint at han kørte hele vejen til stedet hvor vi skulle overnatte.

Da vi ankom til campingpladsen kunne vi med det samme fornemme at vi befandt os i en national park. Der var hverken strøm eller vand vi kunne koble til camperen, men det var nu heller ikke noget problem og klare os uden. Pladsen var som sagt en naturplads og vi fik med det samme at vide at der var mange bjørne i området. Dette betød også at alle på pladsen havde deres eget stålskab hvor man skulle opvarer alt lige fra madvare til rengøringsmidler, dette var dog mest forbeholdt gæster der var i telt. Ud over bjørne var der også pumaer og klapperslanger i området, desværre fik vi ikke nogle af delene og se. I stedet kunne vi hygge os med at se de små jordegern gnave sig igennem agrene rundt omkring.

Simon og jeg tog en kort svømmetur i den iskolde flod ved siden af pladsen, hvorefter vi stod for maden, der selvfølgelig blev helt fantastisk. Da det blev mørkt endte vi med at trække indenfor i camperen med et spil kort, før vi lagde os til at sove efter en forholdsvis rolig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *