En tur til varmen!

Efter en god nats søvn, der allerede sluttede kl. 6.00 om morgenen, var vi klar til at tage en tur på små 400 km fra Grand Canyon til Lake Havasu. Den første del af ruten foregik med Simon og undertegnede (Mathias) i styrerhuset, og den gik selvfølgelig efter forventninger upåklageligt. Efter et par timer skiftede vi, og det var nu mors og fars tur til at lede os af den gamle ”route 66”. Lad os bare være ærlige og sige at turen på ”route 66” nok mest af alt kan betegnes som ”nu har vi været der”, da der egentlig ikke var forfærdeligt meget og se på ruten.

Ved en 13.00 tiden var vi fremme ved Lake Havasu og det der møde os var et rent mareridt! 45 grader i skyggen og endnu varmere i solen, efter solnedgang faldt temperaturen til 41 grader og det var fuldstændig ulideligt. Dette førte til at de første par timer gik med at nyde camperens aircondition og en frokost. Vi skulle dog også ud at se noget, da byen er kendt for at være hjemby for en mand med store ambitioner. Tilbage i 1950 købte en mand ved navn Robert McCulloch 100 mobilehomes, der skulle danne ramme om en hyggelig lille ferieby, men der skete ikke meget i byen så Mr. McCulloch tænkte stort! I 1962 kom den gamle London Bridge til salg, da den var for faldefærdig til at være sikker at have i London, Mr. McCulloch valgte at byde på broen og endte med at købe den for 2,4 mio.! USD (ca. 16 mio. DKK). Herefter fik han den fragtede hjem og bygget op i den lille by ved Lake Havasu. Dette fik turistlivet til at blomstre og der bor i dag mere en 55.000 indbyggere i byen. Så vi drog ud for at se de gamle London Bridge, og det var da en fin bro, dog ikke noget at råbe hurra for, og vi endte med at blive enige om at det var for varmt til at gå ud af Camperen og tage billeder.

Resten af dagene blev brugt ved poolen i camperen og ved middagsbordet. Herefter var vi klar til at gå i seng til en varm nat hvor airconditionen skulle kører hele natten!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *