Fra Monterey til San Francisco

Efter en god aften og nat i Monetrey var vi klar til at sætte kursen mod den noget større by San Francisco. Vi havde en enkelt pause på vejen ved et fyr ude i ingen ting. Der var en flot udsigt ud over Stillehavet og ind over kysten, samtidig med at sæler og søløver lå og slappede af på klipperne. Efter en forholdsvis kort køretur ankom vi til San Francisco, men før vi ankom til Hotellet havde vi en kørertur igennem de stejle gader i San Francisco. Per havde frygtet turen i noget tid, hvilket var forståligt, især når man skal holde for rødt lys på vej op af en bakke med 25 % stigning. Vi kom dog levende frem til hotellet og fik også afleveret bilen hvorefter vi fortsatte til fods. Dagen skred stille frem med en frokost og en gåtur på havnen. Herfra kunne vi både se Alcatraz og Golden Gate Bridge (den røde bro i San Francisco), og heldigvis var der forholdsvis klart vejr så vi kunne se broen, der ellers ofte ligger gemt i dis.

Til aften havde vi aftalt at tage en gammeldags cablecar (sporvogn) hen til downtown for at spise. Efter en 20 min. i kø kunne vi komme med en cablecar og her fik vi lov til at stå på siden af vognen ligesom man ser i film, og så begyndte kablerne ellers og trække os op igennem de stejle gader, og igen må det siges at det er lidt skræmmende at kører på de stejle gader, især når vognen begynder og kører ned ad og få godt med fart på, før vognføren hiver i stangen der bremser den langsomt. Den tætteste sammenligning på sådan en tur er nok en gammeldags rutsjebane.
Efter en god middag og en lille gåtur i downtown tog vi en cablecar hjem til hotellet efter en god dag i San Francisco.

2 tanker om “Fra Monterey til San Francisco”

  1. Kære allesammen!
    Det er meget interesant at følge jer på jeres tur ,det er næsten som at være med jer. Her er alt vel ,i dag har vi besøg Af sten,vi har hygget os i solen. K.H. Farfar og Farmor

  2. Kære alle fire. Vi nyder at læse om jeres tur lige ovre på den anden side af Stillehavet. Vi har et par dage med regn, men så drikker vi ekstra meget te og nyder deres stærke og smagfulde retter. Vi har lært at sige kogte ris på kinesisk. Og det griner de meget af.
    Var i går med en svævebane der førte os fra 3000m til 3600m højde, så nu er vi klar til bridgewalking. Det var en lille stolelift med to personers åbne lifte. Heldigvis var der pause i regnen.
    Luften var lidt tynd, men det er en god træning til Tibet.
    Fortsat god tur til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *